Αρχή

Βίντεο από Χανιά

Περισσότερα βίντεο...

Βίντεο από Κρήτη

Περισσότερα βίντεο...

Φωτογραφικό Λεύκωμα

Πάνω από εξήντα είναι τα σημαντικά φαράγγια που διασχίζουν τον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων. Ανάμεσα σε αυτά το πιο γνωστό, το Φαράγγι της Σαμαριάς, το διασημότερο της Ευρώπης.

Τόπος μαγικός, με νερά που τρέχουν κάτω από τεράστια δένδρα, χειμώνα, καλοκαίρι και τις ψηλές κορφές να στέκονται αιώνιοι φύλακες της σπάνιας ομορφιάς του. Όμως εδώ, στον τόπο των φαραγγιών ο επισκέπτης θα εντυπωσιαστεί όποιο φαράγγι και αν διασχίσει: Την Ίμβρο, την Αράδαινα, τον Πατσιανό, τα Ασφένδου, την Ελιγιά, την Τρυπητή, την Ρόκκα, τα Δελιανά, το φαράγγι του Δίκταμου, κ.α.

Ο νομός Χανίων έχει χαρακτηρισθεί και ως ο τόπος των σπηλαίων. Σχεδόν 1500 σπήλαια και σπηλαιοβάραθρα είναι γνωστά στην ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ άλλων στην περιοχή Ατζινές των Λευκών Ορέων πάνω από το χωριό Μελιδόνι βρίσκεται το μεγαλύτερο γνωστό σπηλαιοβάραθρο στην Ελλάδα, ο Γουργούθακας.Από την Γραμβούσα μέχρι την Ασή Γωνιά, την Γαύδο και το Ελαφονήσι, τα Χανιά προσφέρουν απλόχερα ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, ξεχωριστούς ανθρώπους, εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές. - Απολαύστε τα.

Incredible Crete KTEL Public Bus Service Western Crete Rethymno

Εκδηλώσεις Περιφέρειας Κρήτης

Δεν βρέθηκε ροή.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα