Početna

Dobrodošli u prelepu Hanju, rajsku i čistu zemlju, punu prirodnih lepota, istorije, uspomena i kulture.

To je zemlja čiji će posetioci iskusiti prirodu u punom sjaju i susrešće se sa prizorima koji oduzimaju dah.

Beskrajna prostiranja morskih obala oivičena penastom linijom, zalivi i ostrva egzotične lepote i sakrivene peščane plaže u zagorju kamenitih planina. 

Neprohodni, ali veličanstveni klanci, svete pećine, blagoslovene reke i bujne zelene ravnice gusto pokrivene drvećem masline i limuna. To je zemlja koja je sama sebi dovoljna, bogata svojstvenim biljnim i životinjskim vrstama. Umetnička dela, takođe, nijednog posetioca neće ostaviti ravnodušnim. Svaki posetilac, pokloniće se sa strahopoštovanjem veličanstvenim ostacima prošlih civilizacija koji još uvek ponosno stoje, primerima kreativnog duha i znacima ljudske postojanosti, kao i snažnim  ratnicima teškog vremena.

Ponovo će doživeti legendarne trenutke, istoriju i slavu, sve dok se uspomene prošlosti ne probude i uskrsnu dok on prolazi. Ovde će utoliti glad za bojom i mirisom, probaće izvorne i jedinstvene ukuse, krišom će čuti priče o iskustvima strasti i mudrosti ljudi, čiji su koreni i istrajnost duboko urezani u istoriju.

Doživeće snažne suprotnosti i osećanja, uporediće staro sa novim i poštovaće moderan život, gledajući ga očima mudrosti koju je stekao tradicijom.

Ono što je možda najvažnije, posetioci će sresti ljude koji prepoznaju i cene darove i vrednosti života. Kritska duša će im uliti osećanje istinske gostoljubivosti i ostaviće ih hipnotisanim i zauvek vezanim za njenu lepotu.
 
Dobrodošli u prelepu Hanju i uživajte u svemu što će Vam ona velikodušno ponuditi...

Incredible Crete KTEL Public Bus Service Western Crete Rethymno